Fotbalová školička FK Kolín- článek.

20.10.2014 07:45

Fotbalová školička FK Kolín, aneb nábory, které nikdy nekončí....

Již potřetí jsme uskutečnili podzimní nábor do „fotbalové školičky“. Tento projekt se ihned po svém začátku rozjel tím správným směrem.  Plné hřiště dětí, spokojení rodiče a především sami žáčci. Fotbalová školička slouží ke startu dětí k pohybové činnosti a k získání kladného vztahu ke sportu. Současně má připravit děti k přechodu do začínajících mužstev FK Kolín. Pro současný velký počet „fotbalistů“ ve školičce plánujeme vytvoření dalšího mužstva mladší přípravky, U7. Tento tým by se měl osamostatnit v zimním období.

Na letošní nábor, a to buď v průběhu nebo ve stanovené datum přišlo dohromady 23 dětí. Celkem máme v současné době ve školičce  46 dětí. O ty se stará tým trenérů zahrnující šéftrenéry mládeže p. Caudra a  Piknera, trenéra p. Trnky a atletického trenéra.  Školička probíhá dvakrát v týdnu, v pondělí a ve čtvrtek. Jejím cílem je všestranná pohybová příprava. Hlavním znakem tréninků je hra. Protože si děti rádi hrají a soutěží uvidíte na tréninku pohybové hry se zábavným charakterem, jako jsou „chytání rybiček“, „sestřelování stíhaček“, loupežnická, aj.  Nechybí samotná hra, kde si děti mohou vyzkoušet vše, co si doposud osvojili.

Pokud tedy máte doma šikovného chlapečka nebo holčičku r. narození 2008 a 2010, přijďte si trénink vyzkoušet. Vše je na bázi dobrovolnosti a zcela zdarma. Umožněte vašim dětem radost z herního prožitku u nás na stadionu v Borkách. Těšíme se na Vás.

Nesmíme však zapomenout na další naše mužstva. Jak jsem uvedl výše, tak školička vyprodukovala již dva velmi dobré ročníky a ty lze také rozšířit. U9 (2006) vede současný kapitán druholigového mužstva FK Kolín, Jirka Biško, U8 (2007) šéftrenér přípravek Hozna Pikner. Lze samozřejmě doplnit i mužstva s hráči dřívějším ročníkem narození (2005 a st.).

Přijďte tedy rozšířit naší fotbalovou rodinu jménem FK Kolín.   

Vše se dozvíte na webových stránkách: www.fkkolin-pripravky.webnode.cz