U11: v neděli 3.místo na mezinárodním turnaji 7+1 ve Františkových Lázních!!!

27.04.2023 11:28
Sestava: Přibyl, Blecha Břichnáč, Buchar, Dankanych, Hošek, Chlumský, Kopecký, Krajíček, Lovětiský, Skořepa, Šitych, Tuláček.
 
Skupina:
SK Sparta Kolín - AC Sparta Praha     1:0 (Kopecký)
SK Sparta Kolín - SK Dynamo České Budějovice     1:0 (Hošek)
SK Sparta Kolín - Hvězda Cheb     6:0 (Kopecký, Blecha, Dankanych, Krajíček, Tuláček, Lovětinský)
SK Sparta Kolín - Berolina Stralau     1:1 (Lovětinský)
 
Skupina o 1-4.místo:
SK Sparta Kolín - Brno výběr     1:0 (Buchar)
SK Sparta Kolín - FC Slovan Liberec     1:1 (Břichnáč)
SK Sparta Kolín - SK Slavia Praha     0:4
 
1) První zápas ve skupině na "zahřátí" Spartu Praha, která vyhrála o den dříve sobotní turnaj? Zápas oboustranně odehraný ve vysokém tempu. Naši kluci bez jakéhokoliv respektu hráli otevřený ofenzivní fotbal. Na rozdíl od soupeře jsme si neulehčovali rozehrávku od branky dlouhými nákopy a hráli naši hru s pečlivou výstavbou po zemi od brankaře. Neskutečná aktivita všech hráčů, 100% intenzita v soubojích a skvělý výkon našich kluků.
2) Dynamo hrálo skvělý fotbal. Hlavně začátek patřil soupeři, později byla hra již vyrovnaná. Obratný a velmi rychlý soupeř s rychlým přechodem do ofenzivy, vždy s minimálně 4-5ti hráči v pokutovém území byl nesmírně nebezpečný. Zápas, který byl těžší než ten předchozí, rozhodl Hóša chytrým a velmi drzým gólem. 3) S Chebem to bylo první, skutečně oddechové utkání za celý víkend. Soupeře jsme jednoznačně přehráli.
4) Poslední zápas ve skupině jsme pouze remizovali s německým týmem. Urostlý soupeř nechtěl hrát dopředu a většinu času byl zakopán na svých pozicích. Byli jsme jasně lepší, ale rozvlnit síť se nám podařilo pouze jednou.
 
Skupinu jsme vyhráli, což nám zajistilo zlatou skupinu o 1-4. místo!!!
 
5) Brno mělo nejurostlejší tým, což nám dělalo problémy už v sobotu (0:1). Zápas jsme po boji, ale zvládli brankou Buchyho chvilku před koncem.
6) Slovan Liberec porazil i Slávii a dostal jediný gól na turnaji a byl to ten od Vojťase. Další krásný zápas, na který se dobře dívalo. Nechybělo tomu nic.
7) Slavia předváděla parádní fotbal. Byla čerstvá a nám po dvou náročných dnech docházeli síly. Medový výkon, za který nevytýkám klukům vůbec nic. S pokorou uznáváme kvalitu soupeře. Na Slavii jsme prostě neměli.
 
Třetí místo na podobném turnaji je obrovským úspěchem. Co je ale nejdůležitější? HRA!!!! Kluci předvedli ve všech zápasech úžasné výkony. Poctivou hrou bez účelového nakopávání, sklízeli (a sklízíme) uznání ze všech stran. Tohle je naše cesta, náš styl fotbalu, který chceme a budeme hrát. 
Čekají jí nás další velké, dvoudenní akce- finále Planeo Cupu (6-8.5.), mezinárodní 7+1 turnaj v Lomnici (27-28.5.) a opět turnaj v Hannoveru (10-11.6.). Věřím, že opět ukážeme, že v Kolíně máme šikovné fotbalisty, kteří vzorně budou reprezentovat náš klub i naše město.
Děkuji všem hráčům za skvělý sportovní zážitek a podporu našemu kotli, který byl opět neúnavný. Bylo to dlouhé, náročné, ale krásné.........DÍKY. HP
 
P.S.: Hráči David Hošek a David Chlumský jsou nominováni do výběru Team Europe na MiniEuro 2023 (20-21.5.), kde poměří síly s týmy Manchester United, Ajax Amstredam,  Bayern Mnichov, FC Porto, RB Leipzig, Legia Warszawa, Hertha Berlin, atd....
 
 
Pořadí: 1) FC Slovan Liberec  2) SK Slavia Praha  3) SK Sparta Kolín  4) Brno výběr  5) FC Viktoria Plzeň  6) SK Dynamo České Budějovice  7) FK Ústí nad Labem  8) Bohemians 1905  9) AC Sparta Praha  10) FC Ivančice  11) FC Tempo Praha  12) Slavia Karlovy vary  13) RB Leipzig  14) SpVgg Bayreuth  15) Spandauer Kickers  16) Berolina Stralau  17) JSG Lowen  18) Plzeň jih  19) Hvězda Cheb  20) FC Františkovy Lázně.